Op dinsdag 19 maart 2019 verzorgt de MBI Community een eerste kennismaking tussen MBI kandidaten en de community. In deze sessie staat het creëren van een open gesprek en interactie centraal. We gaan in gesprek met ervaringsdeskundige Kees Regeling en horen over zijn zoektocht naar zijn droombedrijf, hoe hij deze reis heeft ervaren en wat hij heeft geleerd. Ook doorlopen we het proces van een MBI en geven tips & tricks aan de gasten die mogelijk zelf een MBI willen doen, of ondernemers die een MBI-er willen aantrekken.

Aansluitend is er de gelegenheid voor een (netwerk)borrel. Wees erbij als u de eerste stappen wilt zetten naar een Management Buy-in! Aanmelden voor het evenement kan via het inschrijfformulier. Dit is geheel vrijblijvend en een leuke manier om te beoordelen of de MBI Community bij je past! Schrijf je hier in.

Locatie

Marktlink Fusies & Overnames B.V.
Kampenringweg 45A, 2803 PE Gouda

Datum & Tijd

Dinsdag 19 maart
16:00 – 19:00 uur

Programma

In gesprek met MBI-er Kees Regeling | tips & tricks voor een MBI | netwerk borrel

De zoektocht naar zijn droombedrijf

Kees Regeling

Bocx Interiors, een producent en groothandel van een meubelcollectie onder het merk Bocx Interiors, en gelieerde woonaccessoires, komt na ruim 10 jaar in nieuwe handen.

Kees Regeling heeft het trendy meubelbedrijf via een Management Buy-In overgenomen van Dirk van der Broek.

Kees Regeling heeft een stevig track-record in de internationale corporate wereld, maar ook ervaring als ondernemer in een private equity owned MKB-bedrijf. Dit bedrijf is een aantal jaar geleden verkocht, waarna de wens ontstond een nieuw ondernemersavontuur op te pakken. Dit keer wilde Kees een 100% overname realiseren om samen met het personeel het bedrijf naar een volgende fase te brengen. Daarnaast was de wens van Kees, indien de kans zich zou voordoen, om samen met zijn vrouw Moniek Regeling te gaan ondernemen. Aangezien Moniek Regeling veel ervaring heeft in de interieurbranche, vielen de puzzelstukjes volledig op zijn plaats.

Marktlink heeft het volledige aankoopproces begeleid. Dit bestond uit het benaderen van en spreken met vele bedrijven en het uitvoeren van onderhandelingen tot aan het arrangeren van de bancaire overnamefinanciering en het opstellen van de overnamecontracten. Michiel Knubben van Marktlink: ‘In het zoekproces hebben we veel bedrijven gesproken. Een aantal keer is de deal op het laatste moment niet doorgegaan. Dat is erg teleurstellend, maar je moet weer door. Toen Bocx Interiors op ons pad kwam en we exclusief aan tafel zaten, ging het proces snel. Er was vanaf het begin een goede klik tussen koper en verkoper en dat is toch de basis voor een succesvolle transactie.’

Kom op 19 maart 2019 bij de MBI Community in gesprek met Kees Regeling over zijn zoektocht naar zijn droombedrijf! Luister naar de waardevolle tips en tricks van een ervaren MBI-er.

"Wat ik veel zie bij MBI-kandidaten is dat ze die ondernemersdroom hebben, die stip op de horizon waar ze naartoe werken. Maar hoe ze daar komen en wat daarbij komt kijken hebben ze vaak geen idee van. Om die reden hebben we de MBI Community opgezet. Een plek om vraag en aanbod van MBI-plekken bij elkaar te brengen."
Tom Beltman
Initiatiefnemer MBI Community