Workshop voorbereiding & zoekfase

Waarom wil je ondernemer worden of ben je ondernemer? Hoe zorg je dat je klaar bent voor het leiden van een bedrijf? Hoe vind je een bedrijf dat bij je past? En hoe voer je een eerste gesprek? Tijdens deze workshop krijg je hier antwoord op.

Datum

Donderdag 13 juni 2019

Locatie

Marktlink Fusies & Overnames. De Boelelaan 28, 1083 HJ Amsterdam

Tijd

15:00 - 20:00 uur

workshop MBI proces - fase 1

Tijdens deze workshop staat de eerste fase van het MBI proces centraal: “Voorbereiding en zoekfase”. We duiken dieper in de stappen die tijdens deze fase belangrijk zijn zoals het opstellen van een zoekprofiel, maar ook hoe je een eerste gesprek voert. Interessant? Schrijf je dan in via onderstaande knop.

Netwerksessie

Tijdens het eerste deel van het event gaan we met elkaar in gesprek onder leiding van een host. Met wie zit je aan tafel? Wat is zijn/haar ervaring met MBI? Waarom wil je ondernemer worden, ben je er eigenlijk wel klaar voor?

Workshop 1

Tijdens de eerste workshop leer je hoe je een goed zoekprofiel opstelt. Een goed profiel is essentieel in je zoektocht naar jouw droombedrijf. Wat voor bedrijf zoek je? Welke branche? Aantal FTE? Regio? Wat wil je juist niet?

Workshop 2

De tweede workshop zal verdieping geven over de aanpak van het eerste gesprek met een potentieel bedrijf. Een ervaringsdeskundige vertelt je over zijn ervaringen. Hoe zorg je voor vertrouwen en de juiste klik? Ontvang exclusieve tips en tricks.

Programma 13 juni

15:00: Ontvangst
15:30: Netwerksessie
16:30: Workshop 1
17:15: Pauze
17:30: Workshop 2
18:15: Afsluiting
18:30 Eten en netwerken